Mediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005
Home
Produkter
Om os...
Kontakt
Søg

 Tilbage  4. april 2019

Lederskifte hos Mediplast A/S - Mediplast er distributør for Bactiguard i de nordiske lande - Vil Brexit påvirke Mediplast produkter? 
 viden gør en forskel  Nyt fra Mediplast A/S, april 2019   

Lederskifte hos Mediplast A/S

 

Fra marts 2019 overtog Dorthe Andresen ledelsesansvaret for Mediplast A/S efter Mette Strüwing, da Mette har påtaget sig nye udfordringer udenfor Mediplast.

 

Dorthe Andresen har gennem mange år været tilknyttet Mediplast hovedsæde i Malmø, hvor hun har fungeret som international produktchef med speciale i handsker, sterilisation/genbehandling, respiration og inhalation.
 
Vi glæder os over, at en intern med kendskab til Mediplast og mange af vores kunders behov overtager ledelsesrollen. I praksis har Dorthe allerede været fungerende Country Manager de seneste 4 måneder.

 

Dorthe kan kontaktes direkte på mobil +45 26 72 48 25 eller mail dorthe.andresen@mediplast.com.

 

Mediplast er distributør for Bactiguard i de nordiske lande

 

Bactiguard er et svensk medicinsk teknologiselskab, som udvikler og leverer infektionsforebyggende løsninger. Deres mission er at reducere risikoen for sygehusrelaterede infektioner samt brugen af antibiotika og er således betydelig omkostningsbesparende for sygehussektoren og samfundet.

 

Bactiguards teknologi forhindrer bakterier i at vedhæfte og danne biofilm på medicinsk udstyr; blærekatetre, centrale venekatetre og trakaeltuber. Urinkateter med Bactiguards belægning er markedsførende i USA og Japan via licensaftaler, CR Bard.

 

Bactiguards egen produktportefølje af blærekatetre, centrale venekatetre og trakaeltuber minimerer almindeligt forekommende infektioner i urin-, blod- og luftveje.

 

Læs mere her.

 

Johan Mårtensson, Int. Product Manager, johan.martensson@mediplast.com

 

Vil Brexit påvirke Mediplast produkter?

 

United Kingdom (UK) har meddelt, at de har til hensigt at trække sig tilbage fra Den Europæiske Union - Brexit.


Efter Brexit vil Mediplast være importør af produkter fremstillet i Storbritannien, da UK bliver et tredjeland uden for EU. Produkter fremstillet før Brexit og tilgængelige på lager i EU før Brexit, vil kunne sælges inden for EU uden problemer.


Fabrikanter i UK skal have en autoriseret repræsentant i EU, for at kunne levere produkter til EU. Er det på plads, kan Mediplast fortsætte med at distribuere disse produkter. Fabrikanter med EC-certifikater udstedt af bemyndigede organer i UK, skal forberede sig på en eventuel overgang til et bemyndiget organ, der er lokaliseret og godkendt af myndighederne i Den Europæiske Union. Mediplast har ikke et bemyndiget organ fra Storbritannien, og Mediplast egenproducerede produkter kan derfor fortsat markedsføres inden for EU.

 

Eva Lundberg, QA / RA Manager Mediplast AB, eva.lundberg@mediplast.com

 

 

Hvis du i fremtiden ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal
du blot afmelde det her.
 
Du kan til enhver tid tilmelde dig nyhedsbrevet igen her.

 

Telefon 43 44 40 00  

  Tilbage

   


Mediplast International
Mediplast Sverige
Mediplast Norge
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005