Mediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005
Home
Produkter
Om os...
Kontakt
Søg

 Tilbage  5. februar 2020

Levering af beskyttelsesudstyr i forbindelse med Coronavirus 
 viden gør en forskel  Nyt fra Mediplast A/S, februar 2020   

Levering af beskyttelsesudstyr i forbindelse med Coronavirus

 

Udbruddet af den nye Coronavirus 2019-nCoV skaber en situation, hvor efterspørgslen efter beskyttelsesudstyr som visir, åndedrætsværn, ansigtsmasker, isolationskitler og undersøgelseshandsker er blevet ekstremt stor.

 

Alle ovenstående artikler distribueres af Mediplast for globale producenter. Artiklerne produceres hovedsageligt i Kina, som også er centrum for udbruddet af virussen. Som en konsekvens af dette vil Mediplast ikke være i stand til at forudsige, om bestilte forsendelser og / eller fremtidige produktioner vil blive afbrudt.

 

På grund af den ekstraordinære situation har Mediplast taget den beslutning at give nuværende kontraktkunder højeste prioritet. Dette for at minimere risikoen for restordrer relateret til vore kontraktlige forpligtelser. Vores ordrehåndtering har højt fokus, og vi overvåger nøje den igangværende situation samt holder løbende kontakt med vores leverandør.

 

I forbindelse med dette er det vanskeligt for Mediplast at besvare specifikke anmodninger. Allokering af aktuelle artikler til kontraktkunder er baseret på tidligere forventede mængder (stykke / måned), inklusive vores sikkerhedslager. Det er svært for os at besvare detaljerede spørgsmål om lagerniveauer eller leveringstider for artiklerne på baggrund af den ustabile situation. Hvis en restordresituation skulle opstå, vil der desværre ikke altid være et erstatningsprodukt at tilbyde.

 

For spørgsmål eller andre overvejelser er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 43 44 40 00 eller mail info.dk@mediplast.com.

 

Lotta Hart, International Product Manager
Mediplast AB
Telefon +46 (0)708 69 50 97
lotta.hart@mediplast.com

 

 

 

 

Hvis du i fremtiden ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal
du blot afmelde det her.
 
Du kan til enhver tid tilmelde dig nyhedsbrevet igen her.

 

Telefon 43 44 40 00  

  Tilbage

   


Mediplast International
Mediplast Sverige
Mediplast Norge
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005