Mediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005
Home
Produkter
Om os...
Kontakt
Søg

 Tilbage  3. oktober 2014

Nyt fra Mediplast A/S oktober 2014



 
 viden gør en forskel  Nyheder fra Mediplast A/S oktober 2014   

Mediplast Kendan A/S

 

Fra 1. januar 2015 bliver Mediplast A/S og Kendan A/S lagt sammen under samme virksomhedsnummer og vores navn bliver fremover Mediplast Kendan A/S.


Vores telefon- og faxnumre forbliver de samme som i dag fra henholdsvis Mediplast A/S og Kendan A/S, og I kan kontakte os, som I plejer. Jeres henvendelser går i samme omstillingsbord, så måske bliver I betjent af en anden kundeservicemedarbejder end sædvanligt.


Vi har besluttet os for, hvordan fordelingen af produkter og distrikter for vores produktspecialister skal være, og på dette link er en oversigt over vores eksterne kollegaer. Vores mål har været at foretage så få ændringer som muligt, og I vil derfor i størst muligt omfang blive betjent af samme person som tidligere.
Har I brug for information eller anden form for hjælp, kontakter I blot den medarbejder, I plejer at kommunikere med. Vedkommende kan så løse opgaven eller informere om, hvem der er rette kontaktperson.


Vi er stolte af at være ansat i en stor virksomhed med mange berøringsflader i hospitalssektoren. Vi er 10 produktspecialister, som hver dag er at finde på landets hospitaler. Deres arbejde understøttes af 10 produktchefer, som arbejder på nordisk plan, og som kan komme med viden og input fra de nordiske markeder til gavn for alle.


”Viden gør en forskel” er vores ”mission statement”, og vi vil rigtig gerne vise, at vi udlever det - tøv derfor ikke med at teste os.

Keld Holm Sørensen
Salgsdirektør

 

Dine handsker deltager i kampen mod Ebola

 

Ansell, der er producent af bl.a. Danmarks mest anvendte latex operations-handsker, samarbejder med organisationen Direct Relief i kampen mod Ebola udbrud i Vestafrika.

 

Organisationen har modtaget 1 million par Ansell-handsker, og disse er netop blevet sendt videre til Wellbody Alliance og Medical Research Centre i Sierra Leone samt til Africare i Liberia.

 

At være en af verdens største leverandører af sikkerhedsudstyr til hospitaler og industri forpligter til kamp mod Ebola. Ansell vil også fremover følge behovene for sikkerhedsudstyr i Vestafrika via Direct Relief.

 

Produktchef Dorthe Andresen, dorthe.andresen@mediplast.com

 

Den bedste beskyttelse mod Ebolavirus

 

Sundhedsstyrelsen har den 8. august 2014 udsendt retningslinjer for håndtering af ebolavirus sygdom - LÆS MERE HER.

WHO anbefaler, at alle besøgende og sundhedsarbejdere skal benytte beskyttel-sesudstyr – handsker, uigennemtrængelig kittel, overbetrukne støvler/lukkede sko, maske og øjenbeskyttelse (beskyttelsesbriller eller ansigtsvisir) LÆS MERE HER.

Der findes på nuværende tidspunkt ikke en specifik barriere effektivitetstest for beskyttelsesudstyr mod Ebolavirus. Som alternativ anvendes i stedet standardi-serede testmetoder for patogene virus og bakterier. For infektioner, der overføres via kropsvæske, anvendes især testmetoderne beskrevet i ASTM 1671 og ISO 16604 – også kaldet ”Viral penetrationstest”. Her anvendes bakteriofagen Phi X 174, som også er en surrogat for hepatitis B, C og HIV.

Da alle handskestandarder accepterer, at der under produktionen kan forekomme hul i handsker, anbefaler Ansell, at man anvender dobbelthandsker.

Produktchef Dorthe Andresen, dorthe.andresen@mediplast.com

 

Besøg Mediplast VIP-lounge på MEDICA 2014

 

Mediplast vil igen i år være repræsenteret med en stor stand og dansk personale på MEDICA.

 

Er du på messen og trænger til at sidde lidt på turen rundt i hallerne, så besøg os i Hal 05 Standplads A11. Vi byder også på en lille forfriskning og lidt mundgodt.


Vi har en stand på MEDICA, fordi vi vil sælge vores egenproducerede varer til hele verden og for at mødes med nuværende og kommende leverandører. Hvis du gerne vil møde en af vores leverandører, som er på Medica, så hjælper vi gerne med at sætte et møde op.

 

Produktchef Dorthe Andresen, dorthe.andresen@mediplast.com

 

Vi støtter DKCS årsmødet 29.-30. oktober 2014

 

Mediplast og KENDAN vil i år være at finde på en og samme stand. Deltager du i årsmødet, så kig forbi vores stand, hvor vi vil vise dig en ny og innovativ måde at afbryde smitteveje på.
 

Slut med bækken- og urinkolbevaskere. Med engangsbækkener og urinkolber af naturlig papirmasse samt en papirmassekværn, der selvfølgelig kan håndteres med ”No touch” teknik, kan man helt uden kemikalier og energirigtigt afbryde smitteveje. Hvis du var patient, hvad ville du mon så vælge!


Kig forbi vores stand og hør mere om maceratorsystemet. 

 

Produktchef Dorthe Andresen, dorthe.andresen@mediplast.com

 

Udstillinger i efteråret

 

Mediplast deltager på disse udstillinger:
 

  • Dansk Otokirurgisk Selskabs 37. årsmøde 9. - 10. oktober på Hotel Hesselet i Nyborg.
     
  • DKSC 29. - 30 oktober, Nyborg Strand.
     
  • Region Hovedstadens Intensiv sygeplejesymposium 30. oktober på Rigshospitalet. 

Alle mødedeltagere er mere end velkomne til at besøge vores stand.



 

 

 

 

 

 

 

Hvis du i fremtiden ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal
du blot afmelde det her.
 
Du kan til enhver tid tilmelde dig nyhedsbrevet igen her.

Telefon 43 44 40 00  

 



 Tilbage

   


Mediplast International
Mediplast Sverige
Mediplast Norge
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BV



Mediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005