Mediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005
Home
Produkter
Om os...
Kontakt
Søg

 Tilbage  21. december 2017

Hold øje med dine kirurgiske handsker - Ny dobbeltkontrol af Ansell handskekuverter - Ny tube OptiLube 10g med ekstra stor åbning - Kurser i 2018 
 Viden gør en forskel  Nyt fra Mediplast Kendan A/S, december 2017   

Den første sne er faldet, og vi har tændt fine julelys på vores kontor i Lynge. Vi nærmer os julen og starten på et nyt år.


Vi i Mediplast Kendan A/S har haft et meget spændende begivenhedsrigt år, hvor vi har kunnet tilbyde jer kunder flere nye og spændende produkter. Vi ser frem til i det nye år at kunne tilbyde jer endnu flere og interessante produkter. Fra 1. januar 2018 vil vi kunne tilbyde jer produkter fra Pari, som er produkter der henvender sig til respirationsområdet. Vi har allerede en del produkter på dette området, og vi ser frem til endnu bredere sortiment.

 

Vores samarbejde med jer er vigtigst for os, og vi værdsætter de gode dialoger og jeres spørgsmål, når vi møder jer til eksempelvis træning i vores produkter. Vi har allerede planlagt kurser for 2018, som vi glæder os til at byde jer velkommen til. I finder kurserne på vores hjemmeside og også nederst i nyhedsbrevet.


Vi har kunne mærke, at I også har haft ændringer i år, så som sundhedsplat-formen, besparelser m.v., og vi har stor respekt for, at I gør et kæmpe arbejde samtidig med, at I også skal forandre og implementere nye tiltag. Vi håber at kunne bidrage til bedre og enklere løsninger inden for vores lille område af jeres hverdag.


Vores centrale lager i Malmø er flyttet til større lokaler, og vi er nu i gang med at flytte vores danske lager dertil også. Det betyder, at vi kan indfri jeres forvent-ninger omkring leveringer - både jeres nuværende og fremtidige behov for både større og mere specifikke leveringer.

 

Vi ser frem til et spændende 2018 og det fortsat gode samarbejde med jer. Så ”fra alle os, til alle jer”: En glædelig jul og et fantastisk nytår.

 

NY dobbeltkontrol af Ansell handskekuverter

 

Ansell, der er Mediplast største leverandør af operationshandsker, har for nyligt installeret et nyt system til inspektion af print- og pakningsfejl, AUTOMATISK OPTICAL INSPECTION SYSTEM.

 

Hvordan fungerer denne teknologi? Når det automatiske optiske inspektionssystem (AOI) viser en defekt, printer systemet et sort mærke på handskekuverten. Mærket gør, at pakkerobotten omdirigerer kuverten til en anden linje for nærmere visuel inspektion. Den visuelle inspektion foretages af en medarbejder på fabrikken og fungerer da som en dobbelt kvalitetskontrol.


Strenge acceptkriterier gør, at du som bruger af Ansell handsker pakket i SMART PACK, kan modtage kuverter med sort print. Mærket afspejler blot dobbelt-kontrollen, at kuverten er blevet inspiceret to gange, og endeligt frigivet efter visuel inspektion.

 

Ansell har investeret i automatiseret visuel inspektion for at sikre, at den handskekvalitet du modtager er så høj som overhovedet muligt.

 

Produktchef Dorthe Andresen, dorthe.andresen@mediplast.com

 

Hold øje med dine kirurgiske handsker

 

Studier har vist, at kirurgiske handsker kan have svært ved at modstå, den belastning der opstår i nogle kirurgiske procedurer. Ud fra risiko-, infektions- og arbejdsmiljøperspektiv, er forebyggelse af perforationer nøglen til at beskytte det kirurgiske team og patienten.

 

Rutinemæssig inspektion af kirurgiske handsker, skift af kirurgiske handsker mindst hvert 90-150 minut, dobbelthandsker og skift af begge handsker, bør reducere risikoen for blodbårne infektioner for både patienten og det kirurgiske team. Efter brug af handsker anbefales det at vaske hænder.

 

Læs hele artiklen her.

 
Produktchef Dorthe Andresen, dorthe.andresen@mediplast.com

 

OptiLube 10g - ny tube med ekstra stor åbning

 

OptiLube vandopløselig glidegel anvendes til eksempelvis intermitterende kateterisering og passer til katetre/sonder op til 26 CH.


Glidegelen er steril i uåbnet tube og er let af åbne og lukke.

 

 

 

Produktchef Lotta Hart, lotta.hart@mediplast.com

 

ERBE teknikerkursus februar 2018

 

Vi afholder kursus for teknisk personale i service og vedligeholdelse af el-kirurgiapparater fra Erbe med primært fokus på VIO og tilhørende APC apparater og sekundært VIO3-serien.

 

Tidspunkt: Tirsdag den 27. – onsdag den 28. februar 2018
Sted: Mediplast Kendan A/S, Vassingerød Bygade 6, 3540 Lynge
Varighed: 2 dage
Sprog: Primært engelsk. Der kan forventes deltagere fra Danmark og Norge.
Pris: 5.600,- DKK pr. deltager ekskl. moms.
 
Tilmeld dig og læs mere om kurset her!

 

Vi håber at se dig til et par spændende dage med ny viden!

 

Superbrugerkursus april 2018

 

Vi holder kursus for superbrugere i el-kirurgiapparater fra ERBE, primært VIO 300D og VIO 200S og tilhørende APC apparater og ERBEJET 2.


Kurset henvender sig til superbrugere med ansvar for el-kirurgiapparater på afdelingen og kontakten mellem kolleger, teknikere og os i Mediplast Kendan A/S.

 

Kurset afholdes den 11. - 12. april 2018.

 

Få mere information og tilmeld dig her.

 

 

Sygeplejedage september 2018

 

Vi vil forøge dine kompetencer i sikkerhed og kvalitet inden for udvalgte emner, som vedrører infektionskontrol og sikkerhed på operationsgangen.

 

Tidspunkt: Onsdag den 19. – torsdag den 20. september 2018
Sted: Mediplast Kendan A/S, Vassingerød Bygade 6, 3540 Lynge
Varighed: 2 dage
Sprog: Dansk

Pris: 2.995,- DKK pr. deltager ekskl. moms.
 
Tilmeld dig og læs mere om kurset her!


Kurset henvender sig til operationssygeplejersker på alle slags operationsgange.

 

Åbningstider mellem jul og nytår

 

Vores kundeservice og lager holder åbent mellem jul og nytår:
 
Onsdag den 27/12 kl. 8.00 - 15.30
Torsdag den 28/12 kl. 8.00 - 15.30
Fredag den 29/12 kl. 9.00 - 15.00

 

 

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

 

 

 

Hvis du i fremtiden ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, skal
du blot afmelde det her.
 
Du kan til enhver tid tilmelde dig nyhedsbrevet igen her.

Telefon 43 44 40 00  

  Tilbage

   


Mediplast International
Mediplast Sverige
Mediplast Norge
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005