Mediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005
Home
Produkter
Om os...
Kontakt
Søg

 Tilbage  11. marts 2020

Information til vores kunder om Coronavirus 2019-nCoVDet fortsatte udbrud af Coronavirus, og en reduceret produktionskapacitet i Kina, påvirker leveringer fra Mediplast delvis. Ud over nedlukning i forbindelse med, og udskydelse af, det kinesiske nytår har der nu været en eksportblokade for beskyttelsesudstyr såsom mundbind, visirer, kitler og undersøgelseshandsker i cirka en måned.

 

Når Kina ophæver eksportblokaden, og leveringerne går i gang, vil transporten til Europa også blive påvirket, da kapaciteten er reduceret i øjeblikket. Det betyder, at andre produkter produceret i Kina også påvirkes hvad angår leverancer til Europa. Det er vanskeligt at forudsige, hvornår situationen vender tilbage til normale forhold, men det vil sandsynligvis tage nogle måneder.

 

Mediplast prioriterer fortsat ordrer fra Regionerne og Kunder med løbende kontrakter. Vores lagerniveau er baseret på de angivne mængder i kontrakterne og sekundært ud fra historisk forbrug. Vi overvåger situationen meget nøje og er i tæt kontakt med vores leverandører. Det er dog ingen garanti for at vi kan opretholde den høje leveringssikkerhed. Vores muligheder for at tilbyde udskiftningsprodukter er desværre begrænsede.

 

Mediplast mener, hele denne verdensomspændende ekstraordinære situation må betegnes som force majeure.

 

Vi beder om, og håber på jeres forståelse for, at alle ordrer ikke altid kan leveres fuldt ud, og at vi ikke altid kan give nøjagtige oplysninger om fremtidig varelevering. Det skal også bemærkes, at størstedelen af ​​vores produkter fremstilles i andre lande, hvor produktion og transport normalvis ikke påvirkes, men indirekte effekt ikke kan udelukkes.

 

Har du spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 43 44 40 00 eller info.dk@mediplast.com.

 

  Tilbage

   


Mediplast International
Mediplast Sverige
Mediplast Norge
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast A/S | Marielundvej 46E | DK-2730 Herlev | T +45 4344 4000 | F +45 4344 4005